torsdag 6. august 2009

Höga berg

 
Nu är arbetar livet i full gång. Jakob har börjat på aktivitetsskola. Han känner sig lite ensam.... Det är tufft att börja på ett nytt ställe där man inte känner någon.
Vi glädjer oss till skolstart.
På jobbet upprättas katastrofplaner inför en ev pandemi. Det är svårt att tänka sig att det kan bli en realitet. Själv rustar jag mig med vitaminer, nyttig mat och lagom motion. Är tillbaka i cykelsadeln till och från jobbet. Slog nytt rekord på att komma hem fort. Måste beundra dem som tävlingscyklar mil efter mil i högt tempo. Mina ben får mjölksyra bara efter en liten stund.

Nu ska jag kojsa med min spännande bok Människohamn av John Ajvide Lindqvist.
Posted by Picasa

søndag 2. august 2009

Härliga helg

 
I fredags när Per kom hem stod jag klar med löparkläderna. Benen kändes sega så satsade på en liten tur bara för att komma ut. Redan efter 5km sprang någon om mig. Hm, då måste jag i alla fall springa en mil tänkte jag. Utöver turen kunde jag öka tempot. Det blev hyfsade 9,9km pace 5.12. Har fått en påminnelse om att jag måste börja tänka intervaller igen.

Veronica Maggio hjälpte mig fram när det kändes tungt i backarna. Den kvinnan har underbara texter.

Jaha då var det slut på semestern 2009. Tror jag kan bli medlare i mittösten efter denna sista veckan med mina små. I fredags kändes det riktigt bra att jag ska börja jobba på måndag... De små utmanar på alla möjliga sätt. Ena stunden känner man sig som den perfekta föräldrern och andra stunden undrar man vad man gör för fel. Man kan trösta sig med att det verkar vara likadant runtomkring.

Igår flydde vi hemmet efter Pers löptur. Vi drog till Skar och träffade Lene med familj och Vibeke med familj. Alla barnen uppförde sig eksemplariskt och hade så kul. De är olika åldrer på dem men de leker bara så fantastiskt fint tillsammans. Hela dagen strosade de runt i blåbärsriset mellan baddoppen i Øyungen. Vi vuxna fick en massa vuxentid och livet var härligt.

Idag är det träning i form av trädgårdsarbete och en löptur.

Barnen skall få flyta fritt....
Posted by Picasa