torsdag 3. april 2008

Vackra ben


När barna var innom jobbet härom dagen sa alla att Saga är en kopia av Per och Jakob en kopia av mig. I morse sa Per till Saga att hon nog kom till att ärva hans vackra ben. Saga blev förstås förskräckt, nu tror ni säkert att hon blev rädd för mängden av hår men det var ett plåster på Pappas ben som var mest skräckinjagande. Fniss fniss.

tirsdag 1. april 2008

April april...

Jag har då alltid tänkt att vintern är inte över förrän i maj. April är ju den "lurigaste" månaden av alla. Nu har vi dock från full vinter för 3 dagar sedan bara fläckar med snö här och där. Vill man kan man hitta snö i marka. Cykelsäsongen där har inte börjat på de högsta breddgraderna. Tja, en del har hänt sedan sist. Bilen sa tack för sig helt plötsligt. Jag är väldigt glad att det hände 5 meter från garaget efter jobb istället för på ring 3 med barn i bilen. Det var bensin pumpen.. Surt sa räven om priserna för reperation. Norge är faktiskt diskriminerade där. Länderna i övriga Europa får betala mycket mindre för bildelar än vad godeste Norge får. Dessutom har bilmekaniker en enorm ingångslön, enligt min chef. Ja den var så enorm att jag inser att jag valt helt fel yrke om man ska tänka på pengar.
Min chef blev väl lite glad i alla fall att det kostade för då måste jag ju jobba lite extra förstås.
Denna veckan har lilla Saga varit sjuk. Hon har två rännilar med gul grönt snor nedanför den hårt skadade näsan. Fick sig en rejäl smäll på barnpassen på gymmet för en vecka sedan.
Det har dock varit ganska mysigt att skrota hemma med lilltjejen. Hon är en riktig spellevink.
Till nästa gång..Ha det riktigt skönt.