tirsdag 29. september 2009

NU KOMMER VI


Se så mysigt. Hoppas Bosse är laddad och fotbolls tekniken på plats.

Fin på SPA


Vi skrattade när vi ankom SPAet alla gick nämligen omkring på hotellet klädda just så här. Det tog dock inte många minuter innan vi flöt in och anpassade oss till badrocks outfiten. One size fits all.
Det livet kan jag varmt rekommendera en helg( eller två).

SPA helg med tjejerna


Nu har vi haft en härlig helg på SPA. Det var välbehövligt för alla oss småbarnsmödrar. Strömstad Spa fick besök av oss. Vi tränade, bubblade, bastade, åt supergod mat och blev knådade på.
Nästa gång blir det fjälltur....
Per har kommit hem från älgjakten och njöt helgen med barnen. De fick gått topptur på vettakollen och öva sig att simma. Det blev en win win situation för alla.
Utvilad nöjd mamma med massa energi och en aktiv helg för resten av familjen.
Imorgon bär det av till Skåne....
Mormor och morfar får invasion igen. Jakob har höstlov och jag får möta mina härliga aupair kompisar. Glädjer mig verkligen. Just nu är det bara en massa skoj. Lastade just ner 250 bilder från sommaren och log åt alla härliga stunder. Jag är så glad att mamma och pappa har varit här så mycket och fått träffa och mysa med barnen. Hela vår lilla familj har haft en fantastisk sommar och höst. Det har varit lite extra spännande med skolstart och allt. Nu har vi fått rutin på tillvaron.
Skåne here i come.

mandag 7. september 2009

Stolt som en tupp

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa

Fotbolls spelaren

 
Jakob är med i Grei fotbollsklubb. Han har nu haft sin premier cup. Den gick över förväntan. Alla spelarna höll sig på plan och tog bara fel på sitt och motståndarens mål en gång.
Per och jag var engagerade föräldrar och såg stora likheter med oss själva och de andra medrivna föräldrarna. Vi får väl se om Saga blir supporter.

Det finns ivartfall ingen tid att sitta och rulla tummarna. Fritidsproblem har vi inga....

Naturligtvis är inte bilden från matchen. Blågult är inte Greis färger.
Posted by Picasa

Skolstart

 
Här hemma har det varit bloggfritt en stund. Dels för att datorn blivit trög...det har Per fixat. Vi har fått en skolpojke. Detta är från första skoldagen. Jag vet inte vem som gladde sig mest.
Jakob har ett avslappnat förhållande till skolan. Grannflickan kan dock berätta skojiga saker om Jakob som sker under skoltiden.
En läkare på jobbet har haft sina två första barn i franska skolan i Oslo. Där skulle föräldrarna lägga sig i minst möjligt. Det var lärarens jobb att se till så att barna lärde sig något. Så är det inte i den norska skolan. Som föräldrer blir man minst sagt granskad så det gäller att göra sinn jobb.

Jakob har skolans bästa lärare så det här ska gå bra.
Posted by Picasa