fredag 20. januar 2012

Multimedia message

På väg hem efter jobb fest på tryvann. 1 mil på skidor o sitter nu på tunnelbanan på väg hem. Jag älskar detta landet

lørdag 14. januar 2012

Multimedia message

Nyhet: Du kan nå svare på meldingen ved å svare på denne e-posten. Meldingen vil bli sendt direkte til avsenders telefon.

Multimedia message

Skridskor är kul

Multimedia message

Medan Jakob var på kalas drog vi tjejer ut på pann lampa skidåkning. Mysigt o härligt. Vintern bjuder på så många olika  aktiviteter. 

onsdag 11. januar 2012

Multimedia message

Livet rusar förbi. Ska vi leva för morgondagen eller ska vi leva i nuet. Alla vet vi vad som är viktigast innerst inne. Så lev efter det. Jag ska i alla fall försöka. 
Idag har min far o mina barns morfar födelsedag. Vi har tyvärr ej fått tag på honom. Hoppas att du haft en super dag. Sången finns på telefonsvararen. 
Kram på dig pappa

søndag 8. januar 2012

Multimedia message

Vi har haft en mysig tur i skogen med goda vänner. Tända bål i grilla korv är ju alltid lyckat. Nu är vi super laddade inför en ny vecka med jobb träning o aktiviteter. Kram från oss

lørdag 7. januar 2012

Multimedia message

Idag ställde jag klockan så att jag kunde vara på gymmet innan alla januari tränare kom. Fick kört ben i axlar så nu hoppas jag på mindre smärta. 
Sedan var det julgransplundring för mig o barna. Imorgon blir det familjetid med skidor på. Korv ska grillas ute i det fria med goda vänner. God helg

tirsdag 3. januar 2012

Multimedia message

Vissa blir väldigt glada för menyn. 

Multimedia message

Idag började vardagen på allvar. Läxor grönsaker o stark mat till    Oss vuxna. Jag har fått dilla på kyckling med vitkål o en massa chili. Mums

mandag 2. januar 2012

Nytt år och nya möjligheter

Nytt år och nya möjligheter. Det känns som att detta året kommer att bli ett riktigt spännande år. Det kommer att bjuda på många utmaningar.
Det finns alltid saker man kan jobba med för att utvecklas som person.
Jag är en person som mår bäst när allt går knirkefritt(vem gör förresten inte det).
Jag mår riktigt dåligt när människor inte trivs ihop och det är dålig stämning. Nu är det så att vissa saker måste man bara ta tag i. Även om konfrontationer är det värsta man vet speciellt om det handlar om en själv också och de nära och kära så har jag stor tro på att vi alla och då menar jag alla kan växa på att faktiskt föra dialog.
Ingen är bättre än någon annan och alla har vi något att lära av varandra även om vi har olika åldrar och olika erfarenheter i bagaget.
Ödmjukhet tror jag att jag har mycket av och hoppas att de mina runt mig också kan ha det när vissa saker måste luftas.

Detta året skall jag ge mig själv och de runt mig möjlighet att växa på alla plan.
Hoppas ni alla är med mig....för jag bryr mig väldigt mycket om er alla och då måste ni också bry er så mycket att vi kan mötas i nuet.

Stor kram och Gott Nytt År.