søndag 29. juni 2008

Nu blir det lugna puckar

Jag har bestämt mig för att börja ta det lite lugnare. Idag var jag duktig och prioriterade att springa en liten tur på morgonen istället för att ge järnet på kalas förberedelser med en gång. Det var länge sedan jag sprang men det flöt på bra. Ska ta med pulsklocka nästa gång och installera i datorn så att jag kan se när jag blir bättre. Nu ska kroppen fyllas med härliga träningendorfiner.... och sund mat antar jag.

2 kommentarer:

Writer sa...

sund mat är alltid bra, även om det kan vara svårt att föreställa sig så har lillbrorsan bara ätit spenatlasagne sedan han kom tillbaka till 'ungkarlslyan' i Bergen. Du får säga grattis till femåringen, han var inte tillgänglig för telefon när jag försökte senast.. ringer man nu så misstänker jag att det inte uppskattas. Lycka till med att ta det lugnt.

Linda sa...

Tack lillebror,
Jakob hade en super dag. Cyklade till dagis med sin nya cykel stolt som en tupp. Glädjer sig till fisketurer med sitt nya kastspö från mormor och morfar. Spenat lasange är väl nyttigt? När man lagar till sig själv så förstår jag att det inte alltid blir tre rätters.
Njut sommaren nu i Bergen.
Kram linda