fredag 29. april 2011

Nu drar jag till USA






Våren har kommit med stormsteg till Oslo. Det är sommar temperaturen. Allt blir så mycket lättare och härligare när det är varmt och ljust. Hela påsken har varit fylld med jobb. Dagarna innan hann vi dock ta en tur till Bygdøy. På nudiststranden låg folk och solade. Mina barn badade faktiskt upp till rumpan. Imponerande med den låga temperaturen som vattnet höll.

Nu åker jag som sagt till USA. Det ska bli lite läskigt att åka själv. Barnen kommer jag att sakna något fruktansvärt. Ja naturligtvis kommer jag att sakna min älskling också. Detta blir en nyttig resa. Jag ska passa på att bara vara Linda. Slappa, läsa, träna och umgås. När jag kommer hem är det 17 maj. Bunadskorna är inköpta och mammas kristianstad dräkt skall på.

Nu har jag lite resfeber och håller på att packa. Träningskläder ska jag shoppa där men något måste jag ha med för de första löpturerna.
Lite bilder från påsken kommer här.

Tjingeling

torsdag 7. april 2011

Lite sömn efter nattvakt. Direkt iväg och hämta de små. Ledsen Jakob behövde tröst. Slänga ihop den sunda middagen. Livliga samtal under middagen. Iväg till Judo. Peppa grabben och gosa tjejen. Fort hem och lägga kids. Rymmer ut med härliga grannen. Race walk och underbart snack. Är så glad att jag har så fina grannar.
Tvätta, städa, plocka, dyka ner i soffan och se på eländet ute i världen.
Imorgon blir en strålande dag. Ska träffa underbar vän och gå långpromenad i solen. Härligt, jag längtar.

lørdag 2. april 2011

April, vårvinter



Vi var på cirkus igår. Jag hade 3 barn dit och 3 barn hem så då får man vara glad. Träffade härliga föräldrar från Sagas dagis och vi hade väldigt kul.
Tyvärr har huvudet sprängt sedan igår. Vet inte varför det inte släpper. Nu har jag provat allt så det är väl bara att låtsas som ingenting och tuffa på.
Snart är bägge barna rena och då drar vi ut och lufsar runt i dimman. Kanske det är orsaken till vädret.
Provade och baka nya rundstycker på morgonen. Ett helt fantastiskt recept utan minsta jobb egentligen. Mumsigt värre.