onsdag 31. august 2011

Skolbarn gånger 2


Nu har jag 2 skolbarn. Lilltjejen har också blivit stor och börjat skolan.
Det är en ny vardag och dagarna försvinner i varandra.
Det är tur att man njuter vardagen lika mycket som helgen. Jag längtar dock till imorgon då jag ska få resa till Sverige och fira min farmor på hennes 90 års dag. Jag och kidsen drar och mannen blir hemma.
Det blir en härlig paus efter den första vardags chocken.

Kram till alla

mandag 29. august 2011

Hund i hemmet


Helgen har flugit iväg. Jakob är förälskad i att ha hund. Zolo är dock en Weimaraner. Ett riktigt muskelpaket. Till och med Per får känslan av att gå i nerförs backe när han går i uppförsbackar med Zolo i selen.
Det har blivit många långa turer i blöt skog. Barnen har inte klagat en sekund. På lördagen kom hundägaren och hämtade hunden. Redan på söndagen gick Jakob och jag ut och rastade den igen. Saga var nämligen på kalas hos ägarna. Per fick studerat och alla var nöjda och glada.

Det kan tilläggas att grannarna undrade lite försiktigt om vi verkligen hade skaffat hund. Deras katt var inne hela helgen. Vår rabatt fick vila som agerande toalett. Tjohej.

Idag smattrar regnet utanför. Det passar i och för sig bra. Här hemma ska jag nämligen läsa artiklar då jag åter tagit på mig att hjälpa till och skriva prosedyre på jobbet. Jag lär mig aldrig att säga nej.....fast det är ju kul att vara uppdaterad också.


torsdag 25. august 2011

En fantastisk sommar



Vi har gjort allt möjligt i sommar. Släkten har fått besök. Vi har badat, läst och vilat. Hela familjen har varit tillsammans 3 veckor i sträck och haft det mysigt. Nu har jag äntligen lastat ner lite bilder från min nya kamera.
Då kommer det uppdateringar lite oftare i fortsättningen.
Bilderna är från vår campingtur i Oslofjorden. Barnen älskar att vara på tur. När barnen trivs så trivs vi.
Imorgon kommer det en hund på besök till oss. Vi ska nämligen passa Zolo i helgen och testa hur det är att ha hund. Det kan bli spännande för alla.
God natt.