tirsdag 10. mars 2009

Från långhelg på fjället till nattvakt...

Vi har spenderat en långhelg i Telemark närmare bestämt Rauland. Det har faktiskt blivit en tradition där vi 5 barnfamiljer intar ett stort hus en långhelg. Det har snöat hela tiden. Lite snö ger dock inga sura miner. Hela dagarna har vi spenderat ute i skidspåret eller i snön utanför huset. Vi har haft längdåknings tävling för barnen med frågor och vätskestation. Alla barnens tävlingsinstinkt väcktes och det var glada miner när man blev fram hejad i skidspåret.

Saga har blivit riktigt duktig på att åka längdskidor. Det går bäst uppför. Hon trallar och sjunger hela tiden. Jakob åkte både längd och alpint. Han susar bäst ner för de svarta backarna. Här får man se upp så att man inte hamnar för långt efter. Hopp är de bästa han vet så får han se en ramp så kastar han sig upp på den.

Det var en superhärlig helg. När vi kom hem kändes det dock ganska bra det också. Per och jag tände i brasan och bara slappade. Stackars Per har varit dålig och nu när hans röst kommit tillbaka så hostar han sig genom nätterna.

I natt är jag på jobbet och tack och lov så är helvetet snart slut. Det är inte meningen att man ska vara vaken på nätterna. Med hjälp av cola och kaffe kommer man sig igenom den.

Nu ska jag snart hem och sova. Det får bli soft träning imorgon för här ska dygnet vändas fort.

Hoppas mamma kommit tillbaka från Israel snart.

Tjing tjing

Ingen kommentarer: