mandag 26. april 2010

Tråkigt avslut på mysig helg.



Det har varit en lugn och mysig helg. Tyvärr så avslutades den på akuten med Jakob. 4 stygn vid ögat. Det var en väldigt obehaglig upplevelse både för mor och barn. Till och med Saga tyckte det var hemskt.
Fick läkt det värsta obehaget med ostbågar och serietidning. Kontentan blir att det blir väldigt svårt att besöka doktorn fler gånger, usch.
Nu är det måndag. Nattjobb, FAU- möter, aktiviteter och kurs. Vips så är det väl helg igen.

Kram från oss

6 kommentarer:

Hans-Åke sa...

Stackars Jakob.
Han liknar morfar som han såg ut när mordars bror satte hockeyklubban mellan benen på honom så att huvudet for i isen. Det blev inget läkarbesök utan morfars pappa ville själv sy ihop ögonbrynet men blev hindrad av morfars mamma.
Hav tröst Jakob tiden läker alla sår. Kul att Saga verkar på gott humör. Många hälsningar från mormor och morfar
PS Godis är bra medicin!!!

Hans-Åke sa...

En ny melling från Sverige.
Lindas farmor kände tydligen sådan sympati för Jakob att hon fick en fraktur på handleden i sin iver att dra upp rosor ur rabatten. Så nu är det gips upp till armbågen på vänsterarmen. Jag har ju alltid hävdat att trädgårdsarbete är bland det farligaste man kan ge sig på.
Krya på Dig Jakob så vi kan åka till Tommelilla sommarland
Hälsningar
Morfar.

Linda sa...

Tusen tack för fina hälsningar. Du är rolig när du skriver. Stackars farmor, du får hälsa henne. Enligt min vetskap har ingen andra skadat sig i trädgårdsarbete i vår familj.....ler
Kram på er. Jakob blir bättre men han har nu rosa färg och kan inte se på morgonen, är mycket orolig över att någon ska skratta åt honom och säga att han är ful.

Lucas Carlsson sa...

Det var inte lätt att förstå hur lugn och mysig ledde till akuten, men jag har full förståelse för hur nål och tråd kan avskräcka vidare besök där.

Att farmor åker till akuten är vi ju mer vana vid, även om gips väl är något nytt. Rosorna kunde Shiela ha grävt upp.

Linda sa...

Du är rolig du Lucas. Ska komma ihåg Shelia till en annan gång. En ogräshund kan man ju ta betalt för att den jobbar.
Kram på dig

Anonym sa...

Får lite oroliga vibbar om någon tror att rosor är ogräs,det kanske är bäst att Sheila går en trädgårdskurs innan hon börjar sitt arbete.Det lär vara platser kvar här uppe på Holma hos Esbjörn.
Pratade med Saga häromdagen men det lät så konstigt kunde inte uppfatta vad hon sade,dessutom lät det som om det var Jakobs röst. Har någon stoppat stanniol i luren?
En undrande mormor.