søndag 4. mai 2008

Kalas utan kras...

Idag hade jag ledigt för att hela familjen skulle gå på 5 års kalas. Det är ett litet äventyr i sig. Saga håller på att lära sig att när man går på kalas så är det den som fyller år som ska ha paket. Efter många och tidvis långa förberedelser om just denna prosedyren gick paket överlämnandet helt smärtfritt. Jakob proklamerade att han minsann gått på många kalas och visste precis hur det skulle gå till. Kalaset pågick halt ute och halvt inne. Jag tror sockarna på barna var lika svarta som skorna på undersidan men vad gör väl det när värdinne paret är super avslappnade och alla föräldrar bara slappade i kalas kaoset.
Väl hemma cyklade Jakob av sig buset på parkerings platsen och körde bara ner 2 barn på sin färd. Detta var nog lika mycket de andra barnas fel som hans för det verkar som alla barn har en tendens att se åt ett håll och gå åt ett annat.
Nu är barna skrubbade från topp till tå och fint nedbäddade i sängarna så nu ska mamma Linda bara slappa. Imorgon är jag ledig och då ska trädgården få en omgång om värken i lederna har gått över.

Ingen kommentarer: