mandag 10. mai 2010

Måndag





Jobb helgen är över. I helgen har vi varit på fantastisk dansuppvisning. Fröken Saga har dansat för oss tillsammans med många många andra små prinsessor i tyllkjolar. Det märktes att hon tyckte att det var kul. Sedan har det varit dugnad och vi har gjort det fint till 17 maj.

Dugnaderna duggar tätt då alla vill ha det fint till nationaldagen. Jakob ska i år få gå tåg mot slottet och jag tycker att det är ganska häftigt att få uppleva det.

Idag har jag njutit en ledig dag som förtjänt efter helgens jobb. Det är extra hektiskt på helgen då det ska ske en massa på fm och sedan så är det fullt arbetspass.

Har avklarat ett spinningpass och ett härligt styrke pass efter det. Nu ska vinterkläder städas bort och sedan är det dags att hämta de små solstrålarna.

Lite pics från helgen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kära nån så fin prinsessan Saga var!!Jakob och Linda låg inte långt efter.Kan förstå att det var roligt att gå på dansuppvisning. Morfar tyckte att det var lite för mycket rosa i dressen men han förstår sig nog inte på det fina i just rosa.I dag har jag haft dugnad i en kall trädgård,men det blev fint ändå,blommorna vågar vi inte ha ute på natten.
Kan förstå att det blir en upplevelse med Jakob i 17-e maj tåget och dessutom på väg upp mot slottet.Det hade varit roligt att vara med!!
Hälsningar från Skåne /mormor.