torsdag 31. juli 2008

Semester

Klarblå himmel massa värme. Det är underbart med semester. Är hemma i skåne hos mamma och pappa och njuter. Semester med barn är som känt inget vilohem men ack så underbart ändå. Dagarna börjar tidigt och slutar tidigt beroende på dagsformen. I tre dagar har vi badat och lekt vid vatten. Idag var det skånes djurparks tur att få ett besök.
Barnen älskar att hoppa omkring och se på djuren. Jakob passar dessutom på att vända på en och annan sten i hopp om att påträffa insekter.
Efter djurparksturen var vi på lekplatsen. Här var det Saga som letade mest djur. Idag var det nyckelpigor som stod på agendan. Nu ska det som sagt vara fint ett par dagar till sedan kommer det regn. Imorgon får det därför bli bad igen.

Har projekt få barnen att sova länge på morgonen med sparsamma resultat dvs vi är uppe tidigt och sent i säng...hm konstigt. Det kan bero på att de sniker till sig en tupplur efter att vi varit och badat titt som tätt. Imorgon blir det spännande dock för då är det andra dagen sent i säng utan tupplur idag.

Till helgen kommer min stackars älskling som tyvärr ligger hemma med feber i Oslo. Hoppas han blir frisk snart.

Njut dagen det gör jag.

Ingen kommentarer: